Hitta Massör

Behöver du hjälp att hitta Massör?

Vi hjälper dig att hitta massör eller massageterapeut nära dig. En massagebehandling passar perfekt för många olika syften. Oavsett om du tex. skulle önska bra smärtlindring för en länge ömmande och stel muskel eller om du kanske bara vill ha en allmän och skönt uppmjukande massage, här får du den hjälp som du behöver.

Hitta massör eller hitta massageterapeut nära dig.
Hos oss på manuellaterapier.se får du hjälp att hitta massör och att hitta massageterapeut nära dig!

Samtliga massörer och massageterapeuter här på manuellaterapier.se har relevant utbildning ihop med lång och bred erfarenhet. Här nedan får du hjälp att hitta massör och massageterapeuter i närheten av där du bor.

Om du skulle ha frågor eller funderingar kring din behandling så hjälper din massör eller massageterapeut dig med dessa.

Om massage

Massage som behandlingsform och som manuell terapi har använts i tusentals år inom massor av olika kulturer världen över.

Idag så har vi bevis som är äldre än 4000 år F.Kr gamla från tex Egyptiska gravmålningar och där massage även användes som en behandlingsform.

Det finns även dokument och gamla skrifter bevarade från Indien, Kina och från gamla Mesopotamien som beskriver hur massage också användes som en manuell terapi för skador och åkommor.

Olika metoder för massage och även inom andra manuella terapier som akupunktur, naprati och kiropraktik har självfallet vidarutvecklats genom årtusendena som har passerat men det är fortsatt så att inom olika kulturer och länder så är det oftast en viss metod som är vanligast förekommande.

Skulle det ändå vara så att du önskar en annan behandlingsmetod än massage så får du även hjälp att hitta osteopat, som att hitta naprapater, kiropraktorer, fysioterapeuter och akupunktörer här på manuellaterapier.se

I Sverige så är det annars just den Svenska klassiska massagen som är vanligast och i Thailand så är det Thaimassagen som är allra vanligast, detta för att enbart ge ett par exempel när det gäller olika massagemetoder.

Tillsammans med människors utvandring och invandring världen över ihop med vårt resande så har även andra manuella terapier också vuxit i andra länder än i de som de först en gång ”uppfanns” i.

Ett mycket gott exempel på det är ännu en gång den svenska klassiska massagen som idag är världens mest kända massageform och som nu också finns på alla seriösa massagemottagningar världen över.