Om oss

Vi på manuellaterapier.se är ett glatt gäng manuella terapeuter som brinner för våra medmänniskors fysiska och psykiska hälsa och välbefinnande.

Med vår webbplats så vill vi också sprida duktiga manuella terapeuters kunskaper och erfarenheter att kunna hjälpa dig som är privatperson och där du är i behov av manuell terapi.

Vårt mål är att samla alla Sveriges duktiga manuella terapeuter på ett och samma ställe, något som gör att du som besökare lättare kan få den hjälp som du också behöver. Förutom en bättre hälsa så sparar du dessutom både tid och pengar när du kan hitta allt under ett och samma tak.

Vi vill också att du som själv är utbildad manuell terapeut även ska ha de allra bästa möjligheterna att kunna synas med ditt företag. Det kan du som företagare också göra här på manuellaterapier.se till en väldigt liten kostnad.

Vi hoppas att du som privatperson ska hitta den hjälp som du behöver här hos oss, detsamma så vill vi också att våra duktiga manuella terapeuter ska vara nöjda med den hjälp som de får via oss.

Skulle du ha några som helst frågor, funderingar eller konstruktiv feeback så tar vi tacksamt emot allt detta, vi ser fram emot att få höra ifrån dig!